Martina Doubková

Certifiková koučka Life Academy

To mi stačí

😴 Koukám v obchodě na 3/4 kalhoty a triko na spaní. Kvalitní česká značka. Jedno pyžamo se mi moc líbí, ale zvolím levnější ne českou variantu. Říkám si, vždyť na spaní mi to stačí.

👀 Potřebuju nový odličovač na oči a jelikož nemají můj oblíbený, koupím si levnější variantu. Původ ani nevím. Sice dvoufázový, který mi nevyhovuje, ale třeba tento bude ok, no ne? Za pár kaček?

🥿 Vidím boží černé baleríny, opět česká kvalita, ale opět kvůli ceně jdu do jiného obchodu a koupím levnější, které jsou hezké a sedí dobře. Ještě mám radost z té ceny. 

To se mi stalo minulý rok. Srdce po něčem zaplesalo (pozor – finance jsem na to měla), ale rozum rozhodl jinak. Chcete vědět, jak to dopadlo? Prosím nesmějte se mi, já už se poučila 🙂

  • Pyžamo jsem hned dala do pračky, obrátila na ruby, dala na 30 stupňů. Tramtadadá! Výsledek? Obrázek na triku se celý rozleptal a kalhoty ošoupané, jak kdybych je prala snad na 90. Šlo to do koše. Proč jsem na sobě šetřila?
  • Odličovač mě tak štípal do očí, že jsem ho poslala do koše. Proč jsem na sobě šetřila?
  • Boty na konci léta rozlepené. Letěly do koše. Proč jsem na sobě šetřila?

No protože jsem si sebe nevážila. Nevěřila jsem si, že si to zasloužím. Myslela jsem si, že když se spokojím s málem, je to vlastně fajn. Naštěstí mi vesmír (nebo si to nazvěte, jak chcete) jasně ukázal, že TOHLE nikam nevede a ve finále jsem vlastně prodělala ☹️

Takže nová Martina si letos koupila kvalitní peněženku. Ano, šla se dívat i na levnější variantu, ALE vnitřní hlásek se naštěstí ozval včas a zastavil mě. “Opravdu chceš Marti každý den brát do ruky nekvalitní peněženku a litovat, že nehladíš tu krásnou, kterou jsi chtěla?” 

 A já jsem TÁÁÁK ráda, že ji mám, to mi věřte!

Taky se dáváte na poslední místo a říkáte si, že to vám stačí? Chcete to změnit? Napište mi, spojíme se na koučink a podíváme se, kde se ty vzorce o tom, že si to nezasloužíte, berou. A hlavně to změníme. I já jsem si totiž s tím nevěděla rady a řekla si o pomoc.

Nejste si jistí, zda je koučink pro vás? Můžeme se spojit na 30minutovou konzultaci zdarma 👍 Bez akce není reakce, pojďte změnit váš život k lepšímu.

Martina Doubková
Koučink v Čelákovicích nebo online. S čím vám pomůžu: Jak se stát sebevědomou ženou. Jak získat odvahu k tomu začít podnikat. Jak udržet lásku v dlouhodobém vztahu. Jak se vyrovnat se začínající pubertou u dětí. Jak přistupovat k dítěti s handicapem. Jak začít vnímat hlas svého srdce.